TEMPS PER TU

ESPAI D'ACOMPANYAMENT I SUPORT A DOCENTS I EDUCADORS                                                 TALLER PRÀCTIC DE RECURSOS I ESTRATÈGIES D’INTERVENCIÓ SISTÈMICA

 

L’objectiu principal de "Temps per tu" és cuidar i acompanyar als professionals de l’educació en el seu trepidant dia a dia al centre educatiu, a l’aula, a la consulta, etc. 

 

El benestar del docent, de l’educador, és primordial per a la seva tasca educativa i pel seu acompanyament a l’alumnat i a les famílies, ja que així li serà més fàcil promoure més seguretat, confiança, harmonia i benestar en el seu encàrrec docent.

           

Amb aquestes trobades volem crear un espai d’aprenentatge, d'observació i de més comprensió. Oferint aportant una mirada més àmplia que ajudi a trobar el propi lloc i funció davant les pròpies dinàmiques, o en les dinàmiques que es mostren en el centre educatiu, a l’aula, a la consulta,..., i de la relació amb els altres (companys, alumnat, famílies, etc.).

 

Conèixer les dinàmiques ocultes en les que estem actuant ens aporta més claredat i també més eines i recursos per treballar amb els infants, adolescents, joves, les seves famílies i els mateixos companys i companyes de l’equip de professionals de l'educació i de l'ajuda. 

Les trobades estan enfocades a poder conèixer l’arrel de situacions conflictives i identificar accions que poden contribuir a la re-solució de problemes.  

Temes que pots revisar i supervisar al taller:

• Conflictes a l'aula.

• Problemes entre els alumnes o amb l’alumnat.

• Dificultats d’aprenentatge.

• Relacions entre els membres del claustre i/o equip educatiu.

• Relació centre educatiu-família.

• Relació docent-família. 

• Relació amb o entre el personal no docent.

• Dinàmiques de conflicte durant el servei de menjador.

• Patrons que es repeteixen al llarg de la història del centre educatiu.

• Etcètera...


PROPERES DATES

 

* Barcelona – Espai Sistèmic i Humanista:

- Dijous 2 de maig, de 18h a 21h.

- Dijous 6 de juny, de 18h a 21h.

* Girona – AD’s Escola:

- Dijous 9 de maig, de 18h a 21h.

- Dijous 13 de juny, de 18h a 21h.IMPARTIDES PER:

LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic. Mestra d’Educació Infantil del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Té experiència com a monitora de lleure; educadora en les etapes 0-3 i 3-6 anys (15 anys); i des del 2017 com a docent de Primària. 

Postgrau en Pedagogia Sistèmica a AD’s Escola. Diploma en Pedagogia Sistèmica cursat al CUDEC – Mèxic. Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s Escola.Ha participat en les III Jornades Internacionals de Pedagogia Sistèmica al CUDEC (Mèxic) amb Bert Hellinger (2012). Coordinadora de Pedagogia Sistèmica dels centres AD’s Escola (Girona) i d’Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona). Docent de l’equip de formadors del CUDEC – Mèxic. Autora i tutora del curs “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” de PrisMa i AD’s Escola. Formadora de formadors del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya des del 2015. Realitza cursos, formacions, xerrades, tallers, consultes i assessorament de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Experiència en diversos registres de teatre amateur com a creadora, directora i actriu. 

Contacte i Informació:

 

  info@pedagogiasistemica.cat

 

  (+34) 625.16.82.65