ANGÉLICA OLVERA GARCIA - DIRIGEIX LA FORMACIÓ EN PEDAGOGIA SISTÈMICA

Enginyera Química por la UNAM (Mèxic).

Llicenciada en Ciències Humanes per la Universitat ASEC Sor Juana (CUIH).

Té les especialitats en Pedagogia i Psicologia en diverses universitats catalanes i llatinoamericanes. Ha estudiat Comunicació a Califòrnia, entre els seus Mestres es troba Wzlawick i Virgina Satir.

Pionera de la institució de la carrera de Psicopedagogia en la UNAM, Mèxic.

Té 35 anys d’experiència en la docència. Segona rectora de la Universitat Emilio Cárdenas, Mèxic.

Des de 1999, quan va conèixer a en Bert Hellinger a Barcelona va començar el seu treball de l’aplicació de les Constel·lacions Familiars de manera terapèutica i en l’activitat de docent, originant-se així la Pedagogia Sistèmica  CUDEC® amb l’enfocament de Bert Hellinger.

Actualment és Directora Corporativa Acadèmica i d’Investigació Educativa del Grup CUDEC i Directora del Domus CUDEC, Centre d’aprenentatge sistèmic a Mèxic.

Ha sigut guardonada amb varis premis a nivell nacional i internacional per les seves investigacions en l’àrea pedagògica, terapèutica, en el seu treball social i professional. Alguns d’ells són Presea al mèrit docent 2004, Dona de l’any de l'Estat de Mèxic al 2005, Magister en gestió educativa a la cimera Iberoamericana de la qualitat educativa

CARME TUSET PADRÓ

Docent, terapeuta, assessora i empresària.

Directora del centre Espai Sistèmic i Humanista a Barcelona i del centre AD’s Escola a Girona.

Actualment Treballa com Facilitadora de Constel·lacions, portant tallers i monogràfics en diversos llocs de Catalunya, Espanya, Europa i Mèxic. És Directora de la Formació en Teràpies Humanistes Integrades. Dirigeixen les Formacions de Constel·lacions dels seus centres a Barcelona i Girona.

Col·labora al costat del seu actual marit en l'Assessorament a Empreses en Agespro Assessors, en què n’és sòcia.

Diploma en Constel·lacions Familiars, formada a l'Institut Gestalt i en Hellinger-Sciencia, directament amb Bert Hellinger. Teràpia Gestalt a Espailúdic. Diploma en Pedagogia Sistèmica a l'Institut Gestalt. Especialitat en Salut Sistèmica amb Stephan Hausner. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC.

Diferents Monogràfics Especialitzats en Constel·lacions: Trauma amb Franz Ruppert; Xamanisme amb Daan Van Kampenhout; Pedagogia amb Marianne Franke; ...

Ha participat en els Entrenaments intensius de Bert Hellinger a Sevilla, Barcelona i Àvila. Des de 2011 participa cada any en els Entrenaments Internacionals intensius amb Bert i Sophie Hellinger a Bad Reichenhall (Alemanya).

ELISA CABRERA LAGUNA

Llicenciada en Biologia a l'Escola Nacional de Ciències Biològiques de l'Institut Politècnic Nacional de Mèxic. Especialitat en Pedagogia Sistèmica a la Universitat Multicultural CUDEC®. Mestratge en Pedagogia Sistèmica CUDEC ®. Entrenament i certificació per la  Hellinger Sciencia ®

Directora de Domus CUDEC Extensió Universitaria®, des del 2009.

Catedràtica titular de postgrau a la ESPECIALITATS I del mestratge en Pedagogia Sistèmica i de residencials. Formadora Internacional en Constel·lacions Familiars Mèxic, Colòmbia, Veneçuela, República Dominicana, Puerto Rico, Xile i Espanya.

Professora titular de l'assignatura de Biologia durant 18 anys a batxillerat. Funcionaria responsable del Projecte "Joves Cap a la investigació". Coordinadora de Laboratoris de Ciències i Assessora de l'Acadèmia de Ciències Experimentals. Formadora de Pedagogia Sistèmica des del 2005.

CARMEN BOIX i CASAS

Fundadora de AD’s ESCOLA.

Docent, terapeuta i consultora de Constel·lacions i Pedagogia Sistèmica.

Ha creat i dirigeix la formació de Constel·lacions Familiars des del 2005, amb la titulació d'Expert universitari en Constel·lacions (60 crèdits CFT) pel Real Centro Universitario Escorial-María Cristina (Madrid).

Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Mestratge en Pedagogia Sistèmica del CUDEC – Mèxic. Ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB de Barcelona.

Mestra amb 30 anys d'experiència docent, dos d'ells a Guatemala i Nepal. Master en Neuropsicopedagogia. Autora del curs de "Introducció a la Pedagogia Sistèmica" de PrisMa i AD's Escola. Formadora del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, de diversos ICE, Universitats (UdG, UB, UAB, URL, UNAN (Nicaragua) i CUDEC (Mèxic), empreses i institucions. Experta en Educació Emocional. Autora del llibre “Educar para ser feliz” Ed. CEAC.

 

LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic. Mestra d’Educació Infantil del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Té experiència com a monitora de lleure; educadora en les etapes 0-3 i 3-6 anys (15 anys); i des del 2017 com a docent de Primària. 

Postgrau en Pedagogia Sistèmica a AD’s Escola. Diploma en Pedagogia Sistèmica cursat al CUDEC – Mèxic. Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s Escola.Ha participat en les III Jornades Internacionals de Pedagogia Sistèmica al CUDEC (Mèxic) amb Bert Hellinger (2012). Coordinadora de Pedagogia Sistèmica dels centres AD’s Escola (Girona) i d’Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona). Docent de l’equip de formadors del CUDEC – Mèxic. Autora i tutora del curs “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” de PrisMa i AD’s Escola. Formadora de formadors del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya des del 2015. Realitza cursos, formacions, xerrades, tallers, consultes i assessorament de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars.

Experiència en diversos registres de teatre amateur com a creadora, directora i actriu. 

CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. 

Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.

Màster Especialista en Sofrologia Caycediana .

Formació en Constel·lacions Familiars.

Terapeuta Gestalt.

Màster Practitioner i Trainer en PNL.

Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica.  

Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i nenes i adolescents.

Coaching Wingwave.

Formació en Pedagogia Sistèmica.

ESTER PUIGDEMONT MELIAN

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil i diplomada en Infermeria. 

Mestra del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Té com a professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials.  

Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques.

Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...). 

ROBERT FERRAN POLO FONT

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social" per la Universitat de Girona. Diplomat "Graduat Social per la Universitat de Lleida. 

Màster en intervenció pedagògica sistèmica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB).

"Hay teacher training” Basat en els ensenyaments de Louis Hay. 

Expert Universitari en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques pel Reial Centre Universitari Maria Cristina del Escorial (Madrid). 

 

FORMADORS EXCEPCIONALS QUE PARTICIPARAN EN LA FORMACIÓ DEL CURS 2019-2020

 


Contacte i Informació:

 

  info@pedagogiasistemica.cat

 

  (+34) 625.16.82.65