ANGÈLICA OLVERA GARCIA

Enginyera Química por la UNAM (Mèxic).

Llicenciada en Ciències Humanes per la Universitat ASEC Sor Juana (CUIH).

Té les especialitats en Pedagogia i Psicologia en diverses universitats catalanes i llatinoamericanes. Ha estudiat Comunicació a Califòrnia, entre els seus Mestres es troba Wzlawick i Virgina Satir.

Pionera de la institució de la carrera de Psicopedagogia en la UNAM, Mèxic.

Té 35 anys en la docència. Segona rectora de la Universitat Emilio Cárdenas, Mèxic.

Des de 1999, quan va conèixer a en Bert Hellinger a Barcelona va començar el seu treball de l’aplicació de les Constel·lacions Familiars de manera terapèutica i en l’activitat de docent, originant-se així la Pedagogia Sistèmica  CUDEC® amb l’enfocament de Bert Hellinger.

Actualment és Directora Corporativa Acadèmica i d’Investigació Educativa del Grup CUDEC i Directora del Domus CUDEC, Centre d’aprenentatge sistèmic a Mèxic.

 

Ha sigut guardonada amb varis premis a nivell nacional i internacional per les seves investigacions en l’àrea pedagògica, terapèutica, en el seu treball social i professional. Alguns d’ells són Presea al mèrit docent 2004, Dona de l’any de l'Estat de Mèxic al 2005, Magister en gestió educativa a la cimera Iberoamericana de la qualitat educativa.

CARME TUSET PADRÓ

Docent, terapeuta, assessora i empresària.

Actualment treballa com a Facilitadora de Constel·lacions, portant tallers i monogràfics en diversos llocs de Catalunya, Espanya, Europa i Mèxic.

Coordina la Formació en Pedagogia Sistèmica Cudec a la ciutat de Barcelona.

És Directora de la Formació en Teràpies Humanistes Integrades.

Dirigeix les Formacions de Constel·lacions a l’Escola Gestalt de Catalunya, tant a Barcelona com a Girona.

Col·labora al costat del seu actual marit en l’Assessorament a Empreses en Agespro Assessors de la qual és sòcia.

Diploma en Constel·lacions Familiars, formada a l’Institut Gestalt i a Hellinger-Sciencia, directament amb Bert Hellinger.

Teràpia Gestalt a Espailúdic.

Diploma en Pedagogia Sistèmica a l'Institut Gestalt.

Especialitat en Salut Sistèmica amb Stephan Hausner.

Diferents Monogràfics especialitzats en Constel·lacions:  Trauma amb Franz Ruppert  /  Xamanisme amb Daan Van Kampenhout  /  Pedagogia amb Marianne Franke /  …

Ha participat als Entrenaments Intensius de Bert Hellinger a Sevilla, Barcelona i Àvila.

Des de 2011 participa cada any als Entrenaments Internacionals Intensius amb Bert i Sophie Hellinger a Bad Reichenhall (Alemanya).

Actualment està cursant el 4r curs de la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat Multicultural CUDEC a Mèxic.

CARMEN BOIX i CASAS

Fundadora de AD’s ESCOLA.

Docent, terapeuta i consultora de Constel·lacions i Pedagogia Sistèmica.

Ha creat i dirigeix la formació de Constel·lacions Familiars des del 2005, amb la titulació d'Expert universitari en Constel·lacions (60 crèdits CFT) pel Real Centro Universitario Escorial-María Cristina.

Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Mestratge en Pedagogia Sistèmica del CUDEC – Mèxic. Ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB de Barcelona.

Mestra amb 30 anys d'experiència docent, dos d'ells a Guatemala i Nepal. Master en Neuropsicopedagogia. Formadora del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, de diversos ICE, Universitats (UdG, UB, UAB, URL, UNAN (Nicaragua) i CUDEC (Mèxic), empreses i institucions. Experta en Educació Emocional. Autora del llibre “Educar para ser feliz” Ed. CEAC.

LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic.

Mestra d’Educació Infantil del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Experiència com monitora de lleure, educadora d’Escola Bressol i, des de 2007 ns a l’actualitat exercint com a docent en l’etapa 3 - 6 anys.

Màster en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic).

Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s ESCOLA. Assistència en les III Jornades Internacionals de Pedagogia Sistèmica CUDEC-Mèxic, 2012. Col·laboradora de AD’s ESCOLA des de 2014. Realitza tallers i consultes de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars.

 Formadora de Formadors del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora, editora i tutora del curs de formació “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” que s’imparteix des de PrisMa i AD’s ESCOLA.

 

Experiència en varis registres del teatre amateur com a creadora, directora i actriu

CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. 

Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.

Màster Especialista en Sofrologia Caycediana .

Formació en Constel·lacions Familiars.

Terapeuta Gestalt.

Màster Practitioner i Trainer en PNL.

Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica.  

Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i nenes i adolescents.

Coaching Wingwave.

Formació en Pedagogia Sistèmica.

Contacte i Informació:

 

  info@pedagogiasistemica.cat

 

  (+34) 625.16.82.65